Verrassing voor alle Zuid-Hollandse veteranen!

De provincie Zuid-Holland weet hoe ze met haar veteranen omgaat! Ze bedankt deze doelgroep op een bijzondere wijze voor hun inzet. In samenwerking met onder andere het Nederlands Veteraneninstituut worden de Zuid-Hollandse veteranen uitgenodigd voor een bezoek aan de expo Helmen vol Verhalen, krijgen ze een natje en een droogje, én zakken ze gratis weg bij Top Gun: Maverick!

In 2022 worden er twee evenementen georganiseerd om de Zuid-Hollandse veteranen te bedanken voor hun inzet door de jaren heen. Het Beachvolleybal toernooi & de Pubquiz die op 24 september plaatsvonden waren een regelrecht succes, en nu kun je dus ook genieten van een film, een expositie, een hapje én een drankje.

De uitnodiging van de provincie Zuid-Holland

Het enige dat je wel even moet doen om van een plekje verzekerd te zijn, is jezelf aanmelden vóór 16 november. Dat kan door de code op de uitnodiging te scannen met je smartphone, of naar de speciale pagina te gaan.

Daar vind je trouwens nog veel meer informatie, waaronder het programma. We bedanken de provincie voor dit prachtige initiatief om onze veteranen te eren op deze wijze, en we wensen alle aanwezigen alvast en mooi samenzijn!

Vorige
Vorige

Bouw mee aan de Veteranen Roos Locaties!

Volgende
Volgende

Even voorstellen… Matt Wuring