Even voorstellen… Matt Wuring

Matt Wuring is de nieuwe aanwinst in het team van No Worries Company. Als stagiair software developer gaat hij aan de slag om de app en de website van Unit Victor verder te vernieuwen.

We kunnen niet wachten om te zien wat deze ambitieuze student allemaal in huis heeft, maar eerst is het tijd voor een korte kennismaking.

Hoe oud ben je, waar ben je geboren en waar woon je?

Ik ben 18 jaar oud en ik ben geboren en getogen in de lichtstad Eindhoven. Daar woon ik nu nog steeds naar volle tevredenheid.

Wat ga je precies doen bij No Worries Company en hoe heb je deze stageplaats gevonden?

Mijn takenpakket is erg gevarieerd, maar ik hoop grotendeels aan de web-kant aan de slag te gaan. Het ondersteunen bij het uitvoeren van onderzoek lijkt mij echter ook erg leuk. Dat doe ik in samenwerking met Senior Researcher Joost Asselbergs en onderzoeksassistent Irene Berkers. Ik heb de stage gevonden door in Google te zoeken naar bedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling van vernieuwende software. Dit was het bedrijf dat er met kop en schouders bovenuit stak.

Wat voor opleiding volg je en wat wil je daarmee worden? Wat vind je leuk aan dat vakgebied?

Ik volg de opleiding Software Development op de kunstschool SintLucas. Ik zou graag webdeveloper willen worden, maar de kans is ook aanwezig dat ik iets anders ga doen. Het leukste aan dit vakgebied vind ik het schrijven en oplossen van code. Die aspecten beschouw ik eerder als een spel waarbij een beroep wordt gedaan op mijn probleemoplossend vermogen, dan als werk.

Zien we van die voorkeur ook terug in de hobby’s die je in je vrije tijd beoefent?

Zeker, mijn hobby’s zijn namelijk gamen, tekenen en programmeren.

Welke games speel je dan zoal en wat programeer je?

De laatste tijd speel ik vooral Apex Legends, maar eigenlijk vind ik alles wel leuk. Ik programeer vooral websites, maar ook het maken van games of console-apps heeft mijn interesse.

Mooi, dan zit je hier namelijk op de juiste plek! Hoe zou je jezelf verder omschrijven, wat kunnen je nieuwe collega’s verwachten op de werkvloer?

Ik ben een rustig en eenvoudig persoon.

Met wie zou je ooit nog eens op vakantie willen gaan, als je mag kiezen uit alle mensen van de wereld? (en waarom?)


Met mijn vrienden. Dat klinkt misschien heel saai, maar het is iets wat ik nog nooit gedaan heb. Het is altijd gezellig met hen en meer dan dat heb ik eigenlijk niet nodig.

Met wie zou je het nog geen dag op een onbewoond eiland uithouden en waarom?

Ik kan zo gauw geen specifiek persoon bedenken, maar ik heb een hekel aan mensen die denken dat ze alles weten en heel erg vasthouden aan hun mening.

Vorige
Vorige

Verrassing voor alle Zuid-Hollandse veteranen!

Volgende
Volgende

Hij is er: Release 1.7. van Unit Victor