Hij is er: Release 1.7. van Unit Victor

Hij is er: De nieuwe release van Unit Victor! Na maanden van hard sleutelen en uitgebreid testen presenteren we vol trots versie 1.7. van onze app voor en door veteranen. Lees hieronder wat je zoal kunt verwachten op iOS en Android, én wat we op veler verzoek hebben verwijderd.


Nieuw in de app:

• Jezelf aanmelden voor evenementen is eenvoudiger en overzichtelijker dan ooit
• We hebben verschillende hardnekkige bugs verwijderd. Daardoor zie je nooit meer dubbele aanmeldingen bij evenementen, en verloopt het scrollen in de kalenderweergave een stuk soepeler
• Je verwijdert nu eenvoudig meerdere oude notificaties tegelijkertijd (op veler verzoek;-)
• Heb je geen behoefte meer aan onze app? We kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar met één druk op de knop verwijder je desgewenst je volledige account

Notificaties verwijder je in een handomdraai

Notificaties verwijder je in een handomdraai

Soepel scrollen in de kalender

Nooit meer dubbele aanmeldingen voor evenementen

Eenvoudiger aanmelden voor evenementen

Weet je het zeker?! Je account verwijder je nu met één druk op de knop


Hoe update je Unit Victor?

Unit Victor en al haar updates zijn gratis te downloaden. Wanneer je de functie ‘automatisch updaten’ hebt aanstaan, dan wordt de nieuwe versie van Unit Victor automatisch gedownload. We adviseren je om deze instelling aan te zetten zodat je nooit een update mist. Je kunt de update van Unit Victor ook handmatig downloaden. Door te klikken op één van de downloadbuttons in dit bericht, kom je vanzelf terecht in de app-store van jouw besturingssysteem.

Om ’Automatisch updaten’ in te stellen op jouw toestel, of de app handmatig te updaten, kun je ook de volgende stappen volgen:

Op Android: Je vindt de instellingen voor automatisch updaten op Android via Instellingen > Software-update > Updates automatisch downloaden. Unit Victor handmatig updaten kan via de Google Play Store app > hoofdmenu (de drie horizontale streepjes links bovenin > Mijn apps en games.

Op iOS: Je vindt de instellingen voor automatisch updaten op iPhone via Instellingen > iTunes Store en App Store > Updates onder het kopje “automatische downloads”. De app handmatig updaten kan via de App Store app te gaan > Updates tab> kies voor ‘Unit Victor bijwerken’.


Feedback van gebruikers

Deze nieuwe release kon alleen worden gerealiseerd dankzij de feedback die we van onze trouwe gebruikers ontvingen. Een speciaal bedankje aan hen is hier dan ook zeer op zijn plaats. Zie je zelf verbetermogelijkheden voor de app? Dan horen we graag van je. Stuur een bericht met je bevindingen naar support@stichtingunitvictor.nl en we gaan aan de slag.

Enkele reacties die onze gebruikers eerder over ons gaven:


Algemene informatie over de app

Ken je onze app nog niet? Dan is het de hoogste tijd voor een ultra-korte uitleg:

Unit Victor is dé app voor de Nederlandse veteraan. De app biedt een vertrouwde en besloten omgeving die exclusief toegankelijk is voor veteranen. Het downloaden en het gebruiken van alle functies is gratis. En dat blijft zo, dat beloven we. Omdat onze stichting geen winstoogmerk heeft, is de app bovendien vrij van opdringerige advertenties.


De drie belangrijkste functies van Unit Victor:

  • Zoek kameraden en onderhoud contact met elkaar in een veilige omgeving

  • Blijf op de hoogte van alle evenementen en gebeurtenissen uit de veteranenwereld

  • Lees (exclusieve) artikelen en interviews rondom veteranen en Defensie

Verderop leggen we uit hoe het dagelijks gebruik van Unit Victor er in de praktijk uit kan zien en welke voordelen de app voor jou kan hebben.


Veiligheid voorop

Unit Victor is volledig gratis te downloaden en te gebruiken, maar wel met een verplichte eenmalige registratie door middel van je veteranenpasnummer. Zo verzekeren we een veilige omgeving voor jou en je buddies. Registreren is alleen noodzakelijk wanneer je de app voor het eerst installeert. Na de installatie geef je aan of je hem het liefst alleen met een zelfbedachte pincode, of met je vingerafdruk ontgrendelt.

Jij bepaalt

Alles staat gratis tot je beschikking, maar we begrijpen het wanneer je bepaalde notificaties liever niet wilt ontvangen. Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en welke berichten je ontvangt. Daarom is zoveel mogelijk aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Notificaties voor bijvoorbeeld evenementen zijn eenvoudig aan en uit te zetten, en het kleurenschema is aanpasbaar.


Het dagelijks gebruik van de app


Contacten

In Unit Victor leg je op een laagdrempelige manier contact met oud-collega’s en je onderhoudt deze door middel van de ingebouwde chatfunctie. Je vindt elkaar door overeenkomende missies, missiegebieden en periodes waarin je ergens gelegerd was. Op basis van de door jou ingevulde gegevens over je diensttijd, ontvang je suggesties voor oude bekenden die de app ook gebruiken. Je kunt hen uitnodigen om buddy te worden in de app.

Nieuws en evenementen van andere partijen

Je bent als eerste op de hoogte van nieuws en evenementen rondom veteranen en Defensie. Naast de content die we zelf maken en publiceren, ontvang je Defensie-nieuws uit verschillende externe bronnen zoals de NOS, het ministerie van Defensie en andere media. Veteranenorganisaties kunnen bij ons hun evenement aankondigen, zodat we het bereik van deze activiteiten vergroten. Samen staan we immers sterker en bereiken we meer (mensen)! Op basis van je locatie houden we je op de hoogte van aankomende evenementen bij jou in de buurt. Is aanmelden verplicht of zoek je om een andere reden contact met een organisatie? Je regelt het met een druk op de knop.


Unieke content

Luister gratis naar podcasts en lees achtergrondverhalen en interviews met spelers uit alle lagen van de Nederlandse krijgsmacht. De content die je in de app vindt, is zeer gevarieerd. Van een grappig nieuwsbericht over een walrus die uitrust aan boord van een walrus-onderzeeër, tot achtergrondverhalen en interviews over trauma en PTSS: Geen onderwerp wordt door ons geschuwd. Zolang het maar relevant is voor veteranen en dus een link heeft met Defensie.

 

Geestelijk en lichamelijk welzijn

We hechten veel waarde aan het welzijn van onze gebruikers, op alle fronten. Veteranen weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om om te kijken naar elkaar. Via Unit Victor kun je er voor elkaar zijn wanneer het nodig is.

Daarnaast biedt onze app de mogelijkheid om eenvoudig en snel contact te leggen met professionals en ervaringsdeskundigen, alleen of en wanneer jij dat wil.

 

Sluit je aan

Op een laagdrempelige en veilige manier omkijken naar elkaar. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom veteraan Hans Nagtegaal jaren geleden besloot om Unit Victor op te richten.

Word ook onderdeel van onze groeiende community, want samen staan we sterker!


Vorige
Vorige

Even voorstellen… Matt Wuring

Volgende
Volgende

Gezocht: stagiair(e) ICT & Development