‘Ik wens een Veteranenvlag voor…’

In de aanloop naar de mooiste dag van het jaar, de Nederlandse Veteranendag, slaan Stichting Unit Victor en Veteranenshop de handen ineen! We vieren feest in de komende weken, om te vieren dat juni de maand van de veteraan is. Welke tijd van het jaar is immers beter om de erkenning, waardering en respect te tonen, aan hen die hebben gestreden voor onze of andermans vrijheden? Alles staat daarom in het teken van het centrale thema ‘Ik wens voor…’. We zetten jullie, onze community in het zonnetje en geven de komende vier weken elke zaterdag een Veteranenvlag weg!

ik wens voor.....png

Wie komen hiervoor in aanmerking?

  • Mensen die een veteraan een enorme dienst bewezen hebben, bijvoorbeeld je buurvrouw, een thuisfronter of een nuldelijns-buddy die de rots in de branding voor iemand is geweest.

  • Veteranen die de financiële middelen niet hebben om de vlag te kopen, maar die dat wel meer dan verdienen. Om welke reden dan ook.

Hoe draag je jezelf of iemand anders voor?

1: Stuur een e-mail naar support@veteranenshop.nl met daarin duidelijk je naam, contactgegevens en wie je in aanmerking wil laten komen voor een gratis Veteranenvlag. Leg ook uit waarom je hem, haar of jezelf voordraagt.

2: Wij zorgen ervoor dat elke deelnemer in ons speciale tombola-systeem belandt in de vorm van een genummerd balletje. Let op: je hebt elke week tot vrijdagnacht om je mailtje te sturen!

3: Op zaterdag ontvang je uiterlijk om 11.00 uur een bevestiging per e-mail waarin je lotnummer staat vermeld.

4: Kijk de zaterdag nadat je je e-mail hebt verstuurd, vanaf 12.00 uur naar de Facebook-pagina van Veteranenshop, om te kijken naar de loterij. Om iedereen gelijke kansen te geven, laat onze eigen Soraya van Weereld het lot beslissen door een genummerd balletje uit het magische tombola-molen te trekken. Elke zaterdag wordt er één Veteranenvlag van maar liefst 1 bij 1,5 meter verloot aan de gelukkige winnaar of winnares!

5: Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Je mag de week erna gewoon weer meedoen, we hebben vier vlaggen weg te geven dus je kansen zijn niet verkeken na één ronde! Heb je al een keer gewonnen? Dan zijn de kansen voor anderen, twee maal winnen is dus niet mogelijk omdat we zoveel mogelijk mensen willen verrassen en iedereen een gelijke kans willen geven.

Veteranenvlag_Veteraan_Edo_Thuis_Veteranenshop.nl (1).jpg

Gelijke kansen

Door het organiseren van deze loterij geven we iedereen een gelijke kans op zo’n prachtige vlag. Er is per trekking slechts plek voor de eerste vijftig aanmeldingen omdat er slechts een beperkt aantal balletjes in het tombola-molen past, wacht dus niet te lang met het insturen van je aanmelding. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet en tot zaterdag!

Vorige
Vorige

Het Invictus-paspoort van… Wouter Bakker

Volgende
Volgende

Herdenking Franse en Marokkaanse oorlogsslachtoffers